fredag 8 januari 2010

Om
jag får skryta
är det
gott gott gott
i
Eriks
gryta

6 kommentarer:

  1. hummmm ! hummmmm ! hummmmm!
    BRAVO ! BRAVO ! BRAVO !

    SvaraRadera
  2. ser bomkål,morot, groddar,,,vad mer,svårt att se på bilden....ser gott ut.

    SvaraRadera
  3. Nu blev ja nyfiken.Kan man få receptet?
    Ami

    SvaraRadera
  4. Recepte: rotfrukter, lök och gula linser...kryddat med Trocamare !!!
    " Gubbenkelt "

    SvaraRadera
  5. ok och hur länge i grytan? *nyfiken*

    SvaraRadera
  6. jaa det var ju det : ställ in lergrytan kall iugnen, sättpå 175 grader och efter dryga timmen är det klart. Rotfrukterna har kvar sin speciella smak och karaktär och framförallt med tuggmotstånd !!! GOTT !

    SvaraRadera