Jag har ett litet galleri i Pershyttan, Nora. Utställningar,egna och andras, akvarellkurser och ateljé.
Underbara krypin med utsikt över Smygarebäcken.
jaa det var ju det : ställ in lergrytan kall iugnen, sättpå 175 grader och efter dryga timmen är det klart. Rotfrukterna har kvar sin speciella smak och karaktär och framförallt med tuggmotstånd !!! GOTT !
hummmm ! hummmmm ! hummmmm!
SvaraRaderaBRAVO ! BRAVO ! BRAVO !
ser bomkål,morot, groddar,,,vad mer,svårt att se på bilden....ser gott ut.
SvaraRaderaNu blev ja nyfiken.Kan man få receptet?
SvaraRaderaAmi
Recepte: rotfrukter, lök och gula linser...kryddat med Trocamare !!!
SvaraRadera" Gubbenkelt "
ok och hur länge i grytan? *nyfiken*
SvaraRaderajaa det var ju det : ställ in lergrytan kall iugnen, sättpå 175 grader och efter dryga timmen är det klart. Rotfrukterna har kvar sin speciella smak och karaktär och framförallt med tuggmotstånd !!! GOTT !
SvaraRadera